Sider

lørdag den 11. december 2010

blomstertæppe




tæppet er lavet af 6-kanter. Baggrunds 6-kanterne har jeg ladet gå ud som ekstra hvide blomster i kanten. I hjørnerne har jeg applikeret lidt blødere blomster. Det tager en halv krig og gør mig glad, når jeg kigger på dem :). Blomsterapplikationernes form har jeg også brugt til quiltningen i kantstykkerne.

3 kommentarer:

  1. træk lige det ekstra d i "hjørnerne" fra.

    SvarSlet
  2. Kære Anja

    Tillykke med din flotte blog. Jeg glæder mig til at følge med og får da allerede helt lyst til at quilte. Det er et smukt tæppe. Kan godt forstå, det gør dig glad.
    Knus Ane

    SvarSlet
  3. Rigrig rigtig smukt tæppe Anja, helt på sin plads at det får dig i godt humør... og uhhh ha ja, den slags håndværk tager tid.... er det stof købt til formålet eller har du gemmestoffer og er der nogle der har været i restekassen gennem år? Jeg spørger fordi mine tre ældste piger alle fik et kæmpesengetæppe i konfiormationsgave af een af vores nærmeste venner - med stofapplikationer af de rester hun gennem årene har fået fra mine sygemmer...og derfor havde hun især brugt stofrester med relationer til de kjoler o.a. jeg gennem årenen havde syet til dem ... hyggggeliiigt, ikke?!

    SvarSlet