Sider

torsdag den 9. december 2010

Håndarbejde

Eneste billede af mine syede ting, var en enkel grandmothers flower på et tæppe. Det er nok Alma eller Lærke, der har taget billedet. Jeg vil selv i gang med at fotografere mit håndarbejde og derefter lære at lægge det ind på computeren :).

3 kommentarer:

  1. Whau, velkommen til - jeg glæder mig meget til at følge med og blive inspireret ( misundelig )
    Knus Rikke

    SvarSlet
  2. Jahhh, dete r en knad-go' ide, Anja.... min veninde! At tage fotos og "dokumentere" sine hænders værk er ikke en skidt ide. For mig har det fx betydet, at jeg fik øjene op for at jeg jo rent faktisk FÅR/HAR lavet en del - når jeg ellers går og synes jeg får for lidt fra hånden!Har også en blog med håndarbejde på...meeen sædvanen tro kan jeg jo ikke helt begrænse mig til strik og sy - og må fylde ud med tanker og familiens liv og levned...;0)

    SvarSlet
  3. Susanne, jeg har da læst på din blog med mellemrum, sidst omkring jeres familiejulebillede og hvordan det blev til. Det er forøvrigt et dejligt, varmt og STORslående fotografi. Jeg måtte lige tælle efter om det passede med alle mand m/k :).
    Jeg tror, at du har fuldstændig ret mht billed-bevis af "håndens" værk. Jeg tager ofte mig selv i, at tælle de ting jeg ikke når og rigtig gerne ville. Derudover er bloggeriet også en måde at tvinge mig selv ud i nye udfordringer. Man skal holde hjernen vedlige, så demensen ikke får overtaget.
    jeg melder mig som læser hos dig.

    SvarSlet